Behöver ni hjälp med bilen?

Vanligtvis skriver jag som är inredningsarkitekt till er för att berätta om design, och om vad färg och form kan göra för ett hem. Men i detta inlägg ska jag ta upp det här med att kunna få kvalitativ hjälp med bilen, ett ämne jag tänkt skriva om länge, men det har inte blivit av förrän nu. Det är vår i luften och den perioden på året då många bilar ska göras iordning. Så var det för mig, och jag behövde då lämna in bilen för service och däckbyte. Tollarps Bilskrot är en bilskrot för oss i Hörby och Tomelilla, men det är också ett företag som erbjuder kvalitativ bilservice och däckbyten.  

 

Jag har anlitat mig av det här företaget flera gånger genom åren, och alltid fått bra hjälp. Jag tänkte därför att jag skulle nämna ytterligare några ord om Tollarps Bilskrot här på bloggen eftersom deras tjänster är väldigt användbara. Behöver ni en bilskrot i Hörby, Tomelilla eller Kristianstad eller om ni bor i dess närhet och söker ett dylikt företag är det förstås till Tollarps Bilskrot ni ska vända er. De har stor erfarenhet av att ta hand om gamla skrotbilar. Men ni kan också vända er hit om ni är intresserade av att köpa eller sälja begagnade bilar. Service och däck har jag redan berättat om. Sammantaget gör detta att Tollarps Bilskrot är ett företag som kan passa många olika slags människor. Är ni intresserade av att få hjälp är ni välkomna att höra av er till dem, och vill ni veta lite mer kan ni gå in på deras hemsida. Jag hade faktiskt inte så mycket mer att säga er om det här företaget och jag hoppas förstås att ni ska ha användning av de tjänster de erbjuder. Att skrota bilen är också riktigt klimatsmart!