Ljustorget i Ljusdal

Hej! För er som är intresserade av ljusdekorationer på Södermalm har jag riktigt intressanta nyheter att berätta. Men först, så här på måndagseftermiddagen tycker jag det är så skönt att få sjunka ner vid köksbordet. Det är dags för måndagsmys med gott kaffe, en kaka och några levande ljus! Köket är min favoritplats för här har jag gjort det riktigt mysigt med en massa fin inredning och inredningsdetaljer med ljus. Jag är en tjej på Södermalm som har hittat en butik som erbjuder många olika och fina saker för oss som gillar ljusdekorationer. Företaget som jag pratar om heter Ljustorget i Ljusdal och erbjuder som sagt ljusdekorationer för oss på Södermalm, men egentligen spelar det ingen roll om ni söker ljusdekorationer på Södermalm eller någon annanstans och jag ska berätta varför. Det går att handla även genom deras webbshop.  

 

Vill ni piffa upp ert hem med fina och prisvärda produkter som inte alla andra har erbjuder Ljustorget i Ljusdal riktigt bra, snygga och användbara ljusdekorationer för alla tillfällen året runt. Tack vare att jag handlat här många gånger och alltid blivit lika nöjd, tänkte jag tipsa er om detta underbara företag. Kikar gärna in på deras hemsida och på deras webbshop så får ni se så mycket fint det finnas att köpa. Jag är imponerad över allt fint som finns och som dessutom är av god kvalitet. Här finns det något för alla, oavsett vilken stil just ni har, eller hur ert hem ser ut, och med ett utbud som hela tiden förnyas. Det är verkligen roligt att kunna handla här och dessutom få en personlig och proffsig service oavsett om man handlar i webbshopen eller i butiken. Här finns det så många olika ljusdekorationer så det är bara att välja och vraka!